Schultze Uitvaartbegeleiding neemt de zorg rond de begrafenis of crematie uit handen
uitvaart in eigen stijl

persoonlijke uitvaartbegeleiding door Ed en Wilmi Schultze

Ervaring heeft ons geleerd wat de essentiële elementen zijn om een uitvaart in eigen stijl  te realiseren: inlevingsvermogen, zorgvuldigheid en menselijkheid. Deze elementen zijn bij de begeleiding van elke begrafenis of crematie het uitgangspunt. Het afscheid van een dierbaar persoon tot een blijvende waardevolle herinnering maken, dit is ons uitgangspunt.

wat wij voor u doen

Schultze Uitvaartbegeleiding regelt samen met u de uitvaart. Wij zorgen voor alle vereiste formaliteiten, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Daarnaast leggen en onderhouden we de contacten met andere betrokken partijen voor het afscheid, zoals de beheerder van de begraafplaats of van het crematorium. Zaken die wij ondermeer voor u regelen zijn:

  • aangifte van overlijden
  • drukwerk
  • bestelling van de kist
  • opbaring
  • rouwvervoer
  • wilsuiting

belangrijk bij een overlijden

Waarschuw de dienstdoende huisarts zo spoedig mogelijk na een overlijden. Deze stelt het (tijdstip van) overlijden vast.

Raadpleeg – indien aanwezig – de wilsuiting of het testament van de overledene. Hierin staan mogelijk persoonlijke aanwijzingen die betrekking hebben op de aard en de invulling van de uitvaart.

Maak een afspraak met Schultze Uitvaartbegeleiding. Is er ergens anders een uitvaartkostenverzekering afgesloten, dan nemen wij namens u contact op met de betreffende maatschappij. Wij stellen de verzekeringsmaatschappij op de hoogte en zorgen voor verzilvering van de polis.

stel uw uitvaartwensen vast

Onze Wilsuiting Uitvaart in eigen stijl is een waardevol document, waarin u belangrijke richtlijnen kunt beschrijven die betrekking hebben op uw eigen uitvaart. Dit geeft uw nabestaanden een stukje rust doordat ze weten wat uw wensen rondom uw afscheid zijn.

Download het formulier

Overige documenten:

Aanvraag formulier CTR
Afwikkeling erfenis
Erfrecht Woordenboek
Ter beschikking stellen van de wetenschap
Thanatopraxie

Wilt u liever deze onderwerpen persoonlijk met ons bespreken?